La Gran Festa de la Calçotada

L’últim diumenge de gener se celebra a Valls la Gran Festa de la Calçotada, un esdeveniment gastronòmic que va gestar-se l’any 1982 gràcies a la implicació de gairebé tota la ciutat: les entitats, els restaurants, comerciants, voluntaris, etc.

Detalles

24ª Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu

La Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu, organitzada per l’Associació de Veïns del Centre Vila amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament, és la successora de l’antiga “Fira dels Torrons”, que des de temps immemorial es celebra en aquesta Vila.

Detalles

Fira de Santa Llúcia a Barcelona

La Fira de Santa Llúcia comença el 30 de novembre fins al 23 de desembre, amb més de 270 parades disposades per sectors segons els articles venuts (pessebres i figures, verd, i artesania) i ubicades davant del Plà de la Seu, a l´Avinguda de la Catedral.

Detalles

GR 241 – Itinerari circular de Borredà

L’entorn de la població de Borredà presenta una gran riquesa natural. Situada a la subcomarca de l’Alt Berguedà, al sud del Prepirineu, aquesta contrada ofereix força atractius per als amants del senderisme.

Detalles

La via verda de la Vall de Zafan

Una bona opció per iniciar la via és fer-ho a Horta de Sant Joan, encara que la via verda de la vall de Zafán s’inicia pròpiament als afores de Lledó i Arnes, 5 km més endavant. A Horta podem aparcar a peu de via al costat de l’antiga estació, visible a l’esquerra si entrem al poble per la T-334 venint de Bot i Gandesa.

Detalles