La via verda de la Vall de Zafan

Una bona opció per iniciar la via és fer-ho a Horta de Sant Joan, encara que la via verda de la vall de Zafán s’inicia pròpiament als afores de Lledó i Arnes, 5 km més endavant. A Horta podem aparcar a peu de via al costat de l’antiga estació, visible a l’esquerra si entrem al poble per la T-334 venint de Bot i Gandesa.

Detalles

GR 4 Puigcerdà – Montserrat

Aquest sender forma part del GR europeu E-7 i enllaça Puigcerdà amb Montserrat. Passa per indrets d’alt interès paisatgístic, com els parcs naturals del Cadí-Moixeró i de la Muntanya de Montserrat o l’espai natural del Catllaràs, i ressegueix un tram del riu Llobregat. També es troba amb edificis religiosos destacats, com el monestir de Montserrat o el de Sant Benet de Bages.

Detalles

Alberg Torre del Baró

El Alberg la Torre del Baró está situado en el Pre-Pirineo catalán, cerca de las pistas de esquí de Port del Comte y Tuixén-LaVansa a 1’5 km de Sant Llorenç de Morunys, en el Valle de Lord, subcomarca del Solsonès y a 20 minutos de Solsona.

Detalles

Carnavales de Sitges 2018

Con 44 carrozas, 2.200 personas y 7 días de actos lúdicos, El Carnaval de Sitges espera cada año acoger la visita más de 300.000 personas. Uno de los Carnavales más conocidos de España que lleva celebrándose ininterrumpidamente desde 1976, 40 años de alegría.

Detalles